VÄRMEPUMP

AsCy rör & industri har mordeniserat värmeanläggningen genom att byta ut gamla värmepumpen och monterat en ny värmepump. NIBE F 1255 och monterat ett filter från Magnaclean med kembehandling som ökar effekten, livslängden och ger en besparing på 6-10%. Har monterat avsättningar för kyla huset på sommartid genom borrhålet detta[…]

Läs mer »

AVANCERAD MÄTUTRUSTNING

Nu har vi avancerad mätutrustning så vi kan ställa in pellets och oljebrännare så exakt som tillverkarna kräver, efter inställning skrivs ett kvitto ut på mätvärdena. Detta ger sänkta energikostnader. Låter detta intressant, kontakta oss!

Läs mer »

MAGNACLEAN

Känns det som din värmepump blivit trött och eller att energin kostar allt mer.  Då har vi en förståelig förklaring och den heter korrosion, detta är något som ständigt pågår i våra värme och kylsystem. Blandningen av alla material vi har i våra rörsystem såsom mässing, koppar, rostfritt, gjutjärn och[…]

Läs mer »

Sofias Änglar

På måndag klockan 20.00 sänder Kanal 5 avsnittet av Sofias Änglar som AsCy och Byggservice i Geijersholm AB medverkar i.  Missa inte detta!!   

Läs mer »

Sofias änglar & AsCy

Vi har fått äran och förtroendet att medverka i TV-programmet ”Sofias änglar” där vi är en av leverantörerna när ett hus skall renoveras. Fantastiskt rolig utmaning tycker Vi!!  

Läs mer »